OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

На 19.12.2017 година во хотелот „Александар Палас” се одржа 11-то издание на манифестацијата за избор на Претприемач на годината, во организација на Сојузот на стопански комори на Македонија...

Во рамките на годишната програма за работа на Факултетот за претприеммачки бизнис предвидени се посети на студентите во реномирани компании во Р. Македонија...

Во рамките на долгогодишната практика на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, согласно годишната програма на Факултетот за претприемачки бизнис на 05.12.2017 година, гостин предавач од практиката беше г-дин Јован Грков...

На 26 Ноември 2017 година во Македонска опера и балет во Скопје се одржа уникатна, свечена промоција на деветтата генерација дипломирани студенти на прв циклус студии и на седмата генерација магистрирани студенти...

Страница 1 од 28