OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Тим од Универзитетот за туризам и менаџмент-Скопје реализираше промотивни активности за упис на нови студенти...

Во функција на промовирање на факултетите во состав на Универзитетот за туризам и менаџмент-Скопје за упис на нови студенти...

Во рамките на промотивната кампања за упис на нови студенти, тим од УТМС одржа презентација пред матурантите од средното училиште „Наум Наумовски Борче“ во Пробиштип...

Со мултимедијална интерактивна презентација, тимот од Универзитетот за туризам и менаџмент - Скопје...

Страница 1 од 18

Kampanja 2017 2018 Esenska kampanja Kampanja-2014-15