OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Средношколци од СОУ „Наум Наумовски - Борче“ од Крушево, денес го посетија Универзитетот за туризам и менаџмент...

Во рамките на промотивните активности за предностите на студирање на Универзитетот за туризам и менаџмент-Скопје, матуранти од СУГС „Јосип Броз Тито” од Скопје го посетија универзитетот...

Во рамките на промотивните активности на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, на матурантите од „Зеф Љуш Марку” - Скопје им беа презентирани предностите на студирање...

Во рамките на промотивните активности за предностите на студирање на Универзитетот за туризам и менаџмент-Скопје, матуранти од СУГС „Никола Карев”...

Страница 1 од 3

Kampanja 2017 2018 Esenska kampanja Kampanja-2014-15