OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Централниот настан на одбележување на Светскиот ден на туризмот од страна на Светската туристичка организација (UNWTO) ќе се одржи во Доха, Катар...

По повод одбележувањето на Светскиот ден на туризмот на 27.09.2017 година во 12:00 часот во амфитеатарот на УТМС пред студентите и вработените предавање ќе одржи амбасадорката на Р. Хрватска во Р. Македонија, Нејзината Екселенција, г-ѓа Данијела Баришиќ...

На 25.09.2017. во 11:30 часот во амфитеатарот на УТМС, предавање ќе одржат експерти од INTERNATIONAL YOUTH FELLOWSHIP од Јужна Кореа...

Во амфитеатарот на Универзитетот за туризам и менаџмент - Скопје, денес, 18.09.2017 година, се одржа свечен академски час со кој официјално се означи почетокот на академската 2017-2018 година...

Страница 1 од 66