OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
utms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mk
103-та Седница на Извршниот совет на UNWTO во Малага, Шпанија
103-та Седница на Извршниот совет на UNWTO во Малага, Шпанија
103-та Седница на Извршниот совет на UNWTO во Малага, Шпанија
Проф. д-р Аце Миленковски, Ректор на УТМС и Нахид Бахиров, претседател на бордот на AZTA
103-та Седница на Извршниот совет на Светската туристичка организација во Малага, Шпанија
Проф. д-р Аце Миленковски, Ректор на УТМС и Нагиб Балала, државен секретар за туризам на Кенија
Проф. д-р Аце Миленковски, Ректор на УТМС и Изабел Гарања, регионален директор за Европа на UNWTO
Проф. д-р Зоран Ивановски Проректор на УТМС и Проф. д-р Аце Миленковски, Ректор на УТМС
Проф. д-р Зоран Ивановски, Проф. д-р Аце Миленковски, и Доц. д-р Сашко Граматниковски
Проф. д-р Аце Миленковски, Ректор на УТМС и Золтан Сомогуи, извршен директор на UNWTO
Доделување на TEDQUAL сертификат. Г-дин Талеб Рифаи, генерален секретар на UNWTO и Проф. д-р Аце Миленковски, Ректор на УТМС
Проф. д-р Аце Миленковски, Ректор на УТМС и Талеб Рифаи, генерален секретар на UNWTO
Доц. д-р Сашко Граматниковски, Талеб Рифаи, Проф. д-р Аце Миленковски, Омар Валдез, Марцио Фавиља и Проф. д-р Зоран Ивановски
TEDQUAL сертификат за основни студии
TEDQUAL сертификат за последипломски студии
Доц. д-р Сашко Граматниковски, Омар Валдез, извршен директор на фондацијата UNWTO THEMIS, Проф. д-р Аце Миленковски и Проф. д-р Зоран Ивановски
Марсио Фавиља, извршен директор на UNWTO и Проф.д-р Аце Миленковски, Ректор на УТМС
Јоланда Пердомо, директор на придружните членки на UNWTO и Проф.д-р Аце Миленковски, Ректор на УТМС
Проф. д-р Аце Миленковски, Ректор на УТМС и Едмунд Бартлет, претседател на бордот на придружните членки на UNWTO
  • kampanja 2015/2016

На Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје, на ден 19.05.2016 година се одржа седница на Ректорската конференција...

Малага беше домаќин на 103-тата седница на Извршниот совет на Светската туристичка организација (UNWTO) од 09 до 11 мај 2016 година...

Научното списание на Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје, “UTMS Journal of Economics“ од неодамна е составен дел од уште две...

  • catalogue      unwto     video
 
 

Uspesni-prikazni-banner

News Letter
Joomla Extensions powered by Joobi