OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
utms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mk
Изјава на Ректорот на УТМС, проф. д-р Аце Миленковски за медиумите по повод Светскиот ден на туризмот
Доц.д-р Љупка Наумовска ја отвара свеченоста по повод Светскиот ден на туризмот
Обраќање на Ректорот на УТМС по повод Светскиот ден на туризмот
Екселенции и видни гости на УТМС по повод Светскиот ден на туризмот
Екселенции и видни гости на УТМС по повод Светскиот ден на туризмот
Екселенции и видни гости на УТМС по повод Светскиот ден на туризмот
Екселенции и видни гости на УТМС по повод Светскиот ден на туризмот
Алтај Шабан, комерцијален директор на Qatar Airways Скопје гостин и партнер на настанот
Пријатна атмосфера при дочекот на гостите по повод Светскиот ден на туризмот
Екселенции и видни гости на УТМС по повод Светскиот ден на туризмот
Екселенции и видни гости на УТМС по повод Светскиот ден на туризмот
Екселенции и видни гости на УТМС по повод Светскиот ден на туризмот
Студенти на УТМС на забавата по повод Светскиот ден на туризмот
Студенти на УТМС на забавата по повод Светскиот ден на туризмот
Наградени најдобрите студенти на УТМС
Мегазвездата Владо Јаневски го привлече вниманието на присутните
Мегазвездата Владо Јаневски со неговиот бенд специјални гости на УТМС
  • УПИСИ

    kampanja 2017 18 mk

Од 11-ти до 13-ти Мај 2017 година во Сакарја, Р. Турција, Универзитетот на Сакарја организира Меѓународна конференција за интернационална трговија „INTRADE”...

На 18.10. 2017 година во 12:00 часот г-ѓа Емили Јовановиќ Локвенец, генерален менаџер на НЕОДАТА, ќе одржи предавање...

Центарот за економска политика, анализа и консалтинг (CEPAC) во ко-спонзорство со НАТО, Директоратот за јавна дипломатија...

Универзитетот за туризам и менаџмент креира политики кои приоритетно се фокусирани на обезбедување силна академска и институционална подршка на студентите...

Во рамките на спроведување на практичната настава по предметот Гастрономија, студентите од Факултетот за туризам...

  • catalogue      unwto     video

Uspesni-prikazni-banner

Newsletter